Меган Маркъл: Всички в двореца фаворизират Кейт

Хари се оплакал на баба си, че служителите се отнасят зле със съпругата му

05.05.2020 | 16:09 Редактор: Ивет Арабова
Меган Маркъл: Всички в двореца фаворизират Кейт

Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват повече с никоя от британските медии, но техни приятели често информират за това, което двамата разказват за дните, когато все още бяха членове на кралското семейство.

Още от първите дни американската актриса трудно се адаптирала към строгите правила за задълженията на кралското семейство. Когато принцът и съпругата му се преместили в Америка, тя казала на приятели, че за нея е много трудно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея. Меган била сигурна, че ситуацията щяла да е друга, ако Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Актрисата споделила, че кралското семейство със сигурност няма да мълчи, ако британските таблоиди атакуват толкова много Кейт.

"Тя каза, че никой не би издържал на подобни атаки от таблоидите и че такива медии щяха бъдат затворени незабавно. Според нея кралското семейство никога няма да толерира подобни атаки срещу Кейт“, казаха приятели на Меган.

"Въпреки че била критикувана публично, дори и в кралското семейство, Меган не е получила подкрепа. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт“, съобщава "Дейли Мейл“, цитиран от БГНЕС.

Източник, близък до двойката, заяви, че принц Хари многократно се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет II, че служителите се отнасят зле с Меган и е искал отмяна на някои правила и задължения, за да помогнат на Меган да свикне, но кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на приятели, че това, което правят британските медии, е обидно, поради което тя и Хари решили, че единственият начин да напуснат кралското семейство, е да заминат.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 1
Илиев
преди 2 месеца
Хари,ти изцяло попадна под давлението на една, дошла от далечните за Англия колиби.Ти се подчини на другата си глава,затова основателно гледат на теб като странник,който лази в краката на жена си.Компрометираш кралството,следва да бъдеш встрани от неговия живот! Сигнализирай за неуместен коментар