Защо сестрата на Кейт не покани Меган на сватбата си?

Преди години таблоидите свързваха Хари и Пипа Мидълтън

14.03.2020 | 09:05 Редактор: Ивет Арабова
Защо сестрата на Кейт не покани Меган на сватбата си?

Мълчаливата конфронтация между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл започна много отдавна, а сестрата на херцогинята на Кеймбридж позволи на актрисата да дойде на сватбата ѝ през 2017 г. с голямо нежелание.

Тихата враждебност между двойките продължава и най-добрата му илюстрация беше поведението на кралските особи по време на последното им съвместно събитие. Продължителното несъгласие между братята и техните жени е повлияло сериозно на отношенията между Хари и Кейт, които преди това са били топли. Мнозина смятат, че те са рефлектирали и към отношенията на Хари и Меган с Пипа Мидълтън, пише Tialoto.bg.

През 2018 г. "The Sun“ обяви, че Пипа не иска да покани Меган Маркъл на сватбената си церемония с Джеймс Матюс:

"Меган се изправи срещу съпротивата от семейство Мидълтън, което не искаше да я покани на сватбата на Пипа миналия май. Роднините се опасяват, че първата публична изява на Меган с принц Хари ще засенчи големия ден“.

Появата на Хари на сватбата на сестрата на Кейт изненада мнозина. Още повече, че няколко години преди това таблоидите свързваха Хари и Пипа.

Въпреки това всякакви спекулации за съперничеството между Меган и Пипа биха могли да бъдат разсеяни чрез облекчената им комуникация в Уимбълдън през 2019 година. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс твърди, че сестрите са се постарали да покажат, че приемат херцогинята на Съсекс като член на семейството си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК