Меган Маркъл ще се завърне към киноиндустрията?

Тя е сключила и договор с Disney за озвучаване на анимационни персонажи в техни филми

02.03.2020 | 20:30 Редактор: Юлия Христова
Меган Маркъл ще се завърне към киноиндустрията?

След "Мегзит"  все по-категорично се говори, че Меган Маркъл ще се завърне към киноиндустрията. Някогашната актриса може би ще участва вдъв филм за супергерои. Съпругата на принц Хари иска да участва в някой блокбастър и вече е питала своите агенти активно да търсят подходяща роля, съобщава Daily Mail.

Херцогинята на Съсекс никога не е криела своето желание да се завърне към актьорската професия, с която се наложи да се раздели, докато изпълняваше кралските си задължения. Някогашната звезда от сериала "Костюмари" вече търси своята финансова независимост и много иска да навакса пропуснатото време като се завърне към кариерата си в киното с голяма роля. Подобна изява в мащабна продукция ще й даде отлична възможност да заработи внушителна сума.

Знае се, че Маркъл е сключила и договор с Disney за озвучаване на анимационни персонажи в техни филми. Но това е малка крачка за нейната голяма мечта. Също така се знае, че спечелените средства ще се преизчисляват през благотворителната организация "Elephants Without Borders", която се грижи за дивата природа.

Източник на Daily Mail, близък до киноагента на Меган - Ник Колинс споделя, че херцогинята планира завръщането си в киноиндустрията с роля в някой от големите продукции за супергерои. В момента Колинс активно търсил добро предложение. Според агента, Меган била достъпна и открита и тя вече има планирани серия от срещи в Холивуд.

В същото време херцогинята била наясно, че не е много силна като актриса, но хората  ще се развълнуват като видят нейното име в афиша.

По думите му, тя е напълно решене да играе отново. Почти всички актриси в това число Скарлет Йохансон, Джесика Алба, Марго Роби, Дженифър Лорънс и Холи Бери, се снимат във филми за супергерои. Продукциите на Marvel са едни от най-влиятелните на пазара, а именно с такива иска да работи Меган.

Сега херцогинята е в добра позиция, тъй като Холивуд прави все повече роли за жени в киноиндустрията и тя може да се възползва от този шанс. А както преди време принц Хари е казал: "Каквото Меган иска - тя го получава".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК