Как ще изкарват парите си Хари и Меган Маркъл занапред?

Официалната страница на херцозите в Instagram може да им носи състояние, ако двамата решат да имат реклама

26.02.2020 | 18:21 Редактор: Юлия Христова
Как ще изкарват парите си Хари и Меган Маркъл занапред?

На 1 април принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат финансово независими и ще са се оттеглили официално от кралските задължения. Могат да правят всичко, което пожелаят. Един от главните въпроси е как те ще изкарват парите си, които са им необходими, за да водят комфортен живот в няколко страни, като имат и необходимата охрана, нужна за сигурността им, пише tialoto.bg.

След като стана ясно, че двамата не могат да използват повече бранда Sussex Royal, херцозите на Съсекс се възпротивиха като обясниха, че в чужбина могат да използват каквото име искат. Все пак двамата обясниха, че няма да употребяват думата „кралски“.

Освен да се занимава с благотворителност, се очаква Меган Маркъл да се завърне в Холивуд като се заговори, че тя вече е преговаряла с Дисни, за да дублира новите им проекти. Подобна информация все пак не е официално потвърдена. Хари се готви за публични изяви и експерти решиха да пресметнат колко могат да заработват двамата използвайки известността си.

Официалната страница на херцозите в Instagram може да им носи състояние, ако двамата решат да имат реклама на нея. Според платформата "Inzpire.me“ и британския таблоид "The Sun“, всяка тяхна спонсорирана публикация може да струва около 110 хиляди долара, благодарение на огромното внимание върху профила им, който сега е с 11,2 милиона последователи. По думите на специалистите, потенциалният доход на принц Уилям и Кейт Мидълтън се оценява на два пъти по-малко, тъй като херцозите на Кеймбридж имат по-малко последователи в социалната мрежа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК