Дъщерята на Стивън Спилбърг стана актриса... във филми за възрастни

Тя съобщи новината на родителите си през FaceTime през уикенда

20.02.2020 | 22:40 Редактор: Искра Ангелова
Дъщерята на Стивън Спилбърг стана актриса... във филми за възрастни

Дъщерята на Стивън Спилбърг Микаела е амбициозна екзотична танцьорка, която вече продуцира свои порноклипове.

23-годишната дъщеря на легендарния режисьор, която беше осиновена от Стивън и съпругата му Кейт Кейпшоу, когато беше бебе – в момента си изкарва прехраната, като създава самостоятелни порноклипове и се надява да си намери работа като танцьорка в елитен стриптийз клуб, след като получи лиценз за работата си.

"Наистина ми омръзна да не мога да се възползвам от тялото си. Просто се уморих да работя ден за ден по начин, който не ме удовлетворяваше", каза Микаела пред "Сън".

Тя съобщи новината на родителите си през FaceTime през уикенда и каза, че те по-скоро са били "заинтригувани” от избора ѝ на кариера, а не са били "разстроени", информира БГНЕС.

"Безопасността ми винаги е била приоритет номер едно за тях. Правя това, не от желание да нараня някого или да бъда злобна – правя това, защото искам да почета тялото си по начин, който е доходоносен", заяви Микаела.

"Всъщност мисля, че след като видят колко далеч съм се оттласнала от дъното, на което бях преди година и половина, те ще погледнат по различен начин и ще си кажат: "Леле, всъщност сме отгледали една самостоятелна млада дама", добави новоизгряващата звезда.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК