Бербатов избра София и за втората щерка

„Мнозина пожелават син на Митко, но е прекрасно да имаш две дъщери”, заяви баба Маргарита.

20.11.2012 | 14:58
Бербатов избра София и за втората щерка

Димитър Бербатов и приятелката му Елена избраха българската пред английската столица за рождено място и на втората дъщеря. Майката и бебето изчакаха звездата на „Фулъм” да пристигне от Лондон след неделния мач срещу „Съндърланд”, за да го ощастливят в първия ден от седмицата.

Малката проплака в същата клиника, в която се роди 3-годишната кака Деа – „Свети Лазар”. Очаква се да бъде кръстена на майката на Митко - Маргарита. „Сега не е важно името на внучката, а че са живи и здрави с майка й”, коментира бащата на футболиста Иван. Баба и дядо Бербатови научили голямата вест по телефона, защото не са в София.

Маргарита, която е главна сестра на МБАЛ-Благоевград, се появи на работа тази сутрин, сияеща от щастие и натоварена с баници и бонбони за почерпка. „Благодаря на всички за хубавите думи - заяви тя пред вестник „Стандарт”. - В понеделник след 17:30 часа Митко ми се обади от клиниката и каза: Марго, ти си баба! После се чух и с Елена. Двамата са много щастливи. Развълнувах се, разплаках се. Това чувство е страхотно и неописуемо. Така беше и при появата на Деа, и при детето на по-малкия ми син Асен.”

Маргарита разкри, че мнозина питат кога Митко ще се сдобие и със син: „Аз мисля, че е прекрасно да имаш две дъщери. Като майка на две момчета винаги съм си мечтала за момиче. Много се радвам, че вече имам две внучки. Надявам се, че ще имаме едно прекрасно бебенце, пожелавам му късмет в живота и да расте щастливо. Пожелавам на всички такива красиви емоции”.

Сред известните дами, родени на 19 ноември, са няколко американски актриси, начело с Мег Райън (1961) и Джоди Фостър (1962). Най-известната спортиска, празнуваща на тази дата, е голямата американска спринтьорка Гейл Дивърс (1966).

Първата щерка на Митко и Елена – Деа, се роди на 15 октомври 2009 г.