Цецка Цачева и проф. Тодор Танев откриват новия сезон на „Полиграф“ по Bulgaria ON AIR

На 24 септември от 21.00 часа

24.09.2015 | 10:54 Редактор: Мариета Иванова
Цецка Цачева и проф. Тодор Танев откриват новия сезон на „Полиграф“ по Bulgaria ON AIR

Цецка Цачева е първият гост на Светла Петрова в стартовото издание на „Полиграф“ през новия ТВ сезон. На 24 септември от 21.00 часа по Bulgaria ON AIR председателят на Народното събрание ще отговаря на въпроси, свързани с най-важните задачи на парламента до края на годината, парламентарния бонтон, както други важни за зрителите теми.

Министърът на образованието проф. Тодор Танев също ще гостува в студиото на Светла Петрова, за да коментира проблемите и промените в настоящата учебна година. Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат какво се случва във фонд "Научни изследвания", където скандалите ескалират и каква идея има професор Танев за европейските учители.

В „Полиграф плюс“ в петък от 17.45 на Светла Петрова ще гостува Мирослав Джоканов - председател на Асоциацията на българските лидери и предприемачи по темата за връзката учител-ученик. Предаването ще потърси отговор на въпроса трябва ли учителят да е лидер, за да създаде успяващи и образовани личности.

Темата за образованието продължава и в съботния „Полиграф плюс“ от 12.45 по Bulgaria ON AIR с проф. Анна Недялкова - ректор на Варненския Свободен университет.