Важните неща по Bulgaria ON AIR от 21 септември 2015

Телевизията се отваря за широката аудитория
Публикувана: От:

Телевизия Bulgaria ON AIR разширява обхвата на програмното си съдържание от 21 септември 2015. Икономическата телевизия на България вече ще отразява Важните неща - всичко, което определя, вълнува и засяга живота на българите днес. Промяната ще се забелязва най-вече в Сутрешния блок и новинарските емисии. С нов фокус ще се завърнат и ключовите предавания.

Целта на Bulgaria ON AIR е да удовлетвори нуждите от качествена, полезна и интелигентно поднесена информация на широката ТВ публика.

Голяма част от основните предавания и новинарски емисии на Bulgaria ON AIR и техните водещи, спечелили доверието на зрителите, ще се запазят. Те обаче ще разширят обхвата на темите си от 21 септември, така че телевизията да бъде полезна и интересна за максимално широк кръг от зрители, без да прави компромис с високото качество и подход при поднасяне на информацията. 

Най-съществено развитие по отношение на съдържанието зрителите ще открият в сутрешния блок и  новинарските емисии. 

С нов ракурс ще се завърнат и ключовите предавания - Полиграф със Светла Петрова, Видимо и невидимо с Калин Манолов, Медиите ON AIR с Доника Ризова, Q & A с Клара Маринова, Брюксел 1 с Милена Милотинова, Гол с Томислав Русев, Борис Касабов и Николай Александров, Темида с Димитър Абрашев и др.

"Bulgaria ON AIR спечели лоялна аудитория най-вече с качеството, стила и подхода на поднасяне на информацията. Проучванията ни показват, че все по-широк кръг от хора търсят именно това при избора на телевизионен източник на информация и забавление. Вярвам, че с решението да развиваме Bulgaria ON AIR като политематична медия ще дадем реална алтернатива на широката телевизионна аудитория и бързо ще привлечем нови лоялни зрители." - каза Виктория Миткова, управляващ директор на медийна група Bulgaria ON AIR.

"Важните неща: това са здравето на всеки един от нас, образованието на децата ни, дългоочакваната справедливост, пътищата, по които се движим, посоката, в която вървим... А всичко това са неща, които зависят от самите нас. Затова екипът ни се стреми към  съдържание, което е наистина полезно за зрителите, което да ни прави по-активни в търсенето на по-добро качество на живот." - каза Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

Политематичното съдържание на Bulgaria ON AIR ще бъде обогатено и с нови предавания, филми и сериали.

Bulgaria ON AIR се излъчва цифрово ефирно в цялата страна, както и в мрежите на всички кабелни и сателитни оператори.

Не пропускайте Важните неща по Bulgaria ON AIR от 21 септември 2015!

 

Коментари ( 0 )