България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ще влезе ли Слави Трифонов в политиката?

По-скоро той няма да оглави партия, а ще подкрепи някого, уточниха Росен Петров и Соня Момчилова пред Bulgaria ON AIR

18.09.2017 | 08:32 Редактор: Иван Берберов
Ще влезе ли Слави Трифонов в политиката?

След референдума на Слави, дойде ред и на заявката на Слави за влизане в политиката. Дори и апостол Павел да слезе с останалите апостоли и да влезе в парламента, нищо няма да се промени. Имаме нужда от коренна промяна на политическата система. Трябва да се реализират модерните идеи като директна демокрация, базов доход и прочее. Това отбеляза журналистът Соня Момчилова.

Според нея и телевизионния водещ и бивш депутат Росен Петров Слави Трифонов няма да оглави директно партия, а по-скоро ще подкрепи някого. 

"Влезеш ли в политиката – обратното броене започва. Постепенно хората те намразват. Едно е да питаш защо минималната заплата е 300 лева, друго е да създадеш условия тя да стане 1000 лева. Основният ни проблем е, че нямаме качествени кадри", посочи Петров в студиото на "България сутрин".

Но Момчилова категорично отхвърли твърдението, че в страната ни липсват кадърни и мотивирани хора, които да подобрят или променят политическото статукво.  

"Имаме хора и не е вярно, че материалът е лош. Лош е материалът на политическия Олимп. На път за него хората много се променят. Слави има една сериозна банка кадри. В България има поне 121 човека с висок морал и мотивация за промяна – колкото е нужно за мнозинство в парламента", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Анастасов
преди 6 години
Росен Петров, политик....по неволя и без воля! Без принципи и без никакво доверие... А за "предаването" му... Там Слави е орхидея в сравнение с Петров... Тия момчета гледат само КИНТИ И ЛОБИЗЪМ ! Сигнализирай за неуместен коментар