Всеки трябва да е информиран къде сме в ЕС: Милена Милотинова

Новият сезон на предаването Брюксел 1, всяка събота от 18ч.

10.09.2015 | 13:58
Всеки трябва да е информиран къде сме в ЕС: Милена Милотинова

Предаването, което следи европейските теми, Брюксел 1 – с повече полезна информация за гражданите.

През новия сезон предаването на Милена Милотинова по Bulgaria ON AIR ще се излъчва в събота от 18.00 часа


Единственото телевизионно предаване, изцяло фокусирано върху европейския поглед към живота на българите – Брюксел 1 – се отваря към широката аудитория през новия ТВ сезон.

От 26 септември 2015 всяка събота от 18:00 часа по Bulgaria ON AIR, авторът и водещ Милена Милотинова ще предложи на зрителите полезна информация за всеки български гражданин. Освен, че ще коментира голямата европейска политика, „Брюксел 1“ ще засяга и конкретни ситуации от новините и ежедневието, за да покаже как европейските норми и правила могат да бъдат от полза за всички.

 „Всеки от нас може да се възползва от принадлежността на България към европейското семейство. И всеки от нас трябва да е информиран за това къде сме ние в ЕС - по отношение на законодателство, стандарт на живот, действия на институциите, здравеопазване, икономика, образование, външна политика. Ще работим по повече потребителски теми и се надявам да бъдем полезни“, коментира водещата.  

 

Още по темата

Милена Милотинова работи като телевизионен журналист в продължение на повече от 15 години. Завършила е Българска филология в СУ „Климент Охридски" и „Английски език и литература”, специализирала е в Би Би Си и Ен Би Си. Автор е на над 10 документални филма, между които и носителите на няколко награди и представени пред публика у нас и в чужбина - „Хроника на едно национално предателство" и „Спасените“.

Освен като автор и водещ на „Брюксел 1“ зрителите на Bulgaria ON AIR познават Милена Милотинова и от новинарските емисии на телевизията.