Хванаха Никол Шерцингер и Григор Димитров да се целуват

24-годишният Григор и партньорът му Кей Нишикори се класираха на полуфиналите на турнира на двойки в Бризбейн

06.01.2016 | 15:53 Редактор: Ирина Георгиева
Хванаха Никол Шерцингер и Григор Димитров да се целуват

Никол Шерцингер и Григор Димитров бяха уловени да се целуват след победата на българския тенисист и неговия партньор Кей Нишикори в четвъртфиналите на двойки на турнира в Бризбън (Авл). С появата си на мача Шерцингер потвърди романтичните слухове, след като беше забелязана да скандира за Григор Димитров в Бризбън на 4 януари, че именно той е новата й любов, пише Daily Mail.

37-годишната Шерцингер зае мястото си във VIP ложата на тенис центъра в Куинсланд, за да покаже подкрепата си за българската тенис звезда на 6 януари следобед.

24-годишният Григор и партньорът му Кей Нишикори се класираха на полуфиналите на турнира на двойки в Бризбейн след успех срещу водачите в основната схема Пиер-Юг Ербер и Никола Маю. Гришо и японецът постигнаха обрат - 4:6, 6:1 (10:7) и записаха нова победа на австралийска земя.

Никол гледаше спокойно от мястото си, докато Григор играеше. 

Слуховете, че Григор и Никол се срещат започнаха през юли 2015г., след като българският тенисист прекъсна двегодишният романс с колежката си Мария Шарапова.

През ноември източник заяви пред вестник Sun, че двамата са напълно оглупели един по друг.

"Но те внимават да не бъдат снимани заедно, защото не искат връзката им да става публично достояние."

Преди това Никол имаше седем годишна връзка с Люис Хамилтън през февруари, а Григор със Серина Уилямс, преди да започне романтика си с Мария.