Как да регистрираме щета от градушката

10.07.2014 | 12:29
Как да регистрираме щета от градушката

Реакцията на Армеец в помощ на клиентите, пострадали от градушката в София

Във връзка с щетите, нанесени от опустошителната градушка, ЗАД Армеец информира, че срокът за подаване на заявления се увеличава от 7 на 15 работни дни. При необходимост, срокът ще бъде удължен допълнително. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от сайта на дружеството www.armeec.bg, секцията „Помощ при щета“. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество (за пострадалите автомобили – регистрационен талон) .

Уведомленията за щета могат да бъдат подавани и по електронна поща на адрес  gradushka@armeec.bg. Клиентите, подали уведомление по електронна поща, могат да направят оглед в удобно за тях време и ликвидационен център на Застрахователя по свой избор.

Уведомления за щети, нанесени в гр. София, в рамките на горепосочения срок, клиентите могат да регистрират и в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

Всички екипи на дружеството са мобилизирани, за да се осигури бързо и навременно обслужване на клиентите.

Центровете за регистрация на щети на територията на София ще работят с удължено работно време до 20:00 часа, както и в събота.

 

Щети от градушката над София, нанесени на:

 

  • автомобили Ауди на възраст до 4 г., могат да бъдат регистрирани директно в официалния сервиз на марката – Порше София-Запад, София, бул. Европа 447
  • автомобили Мерцедес-Бенц на възраст до 4 г., могат да бъдат регистрирани директно в официалния сервиз на марката – Балканстар Аутомотив, гр. София, ул. Резбарска 5
  • автомобили Фолксваген на възраст до 4 г., могат да бъдат регистрирани директно в официалния сервиз на марката – Порше София-Изток, София, ул. Околовръстен път 360

 

На място в сервиза представител на застрахователя ще извършва оглед на автомобилите и завеждане на щетите.

Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39 или в някой от центровете за регистрация на щети в гр. София: ул. „Жолио Кюри“ № 20, бул. „Сливница“ № 425, ул. „Бяло поле“ № 8Д.

 

Снимките са от 10:30 на 10 юли - паркингът на най-големия център за регистрация на щети в София ул. Жолио Кюри 20, вече в обичаен ежедневен вид.