Каква сума ще прибере "Левски" за Хосе Кордоба?

Футболистът е договорил отдавна личните си условия

22.05.2024 | 13:30 Редактор: Толя Стоянова
Каква сума ще прибере

Нови подробности около сделката между "Рейнджърс" и "Левски" за Хосе Кордоба разкриха медиите в Шотландия. На Острова са категорични, че е въпрос на часове двата отбора да обявят този трансфер, след като почти всичко по него е уточнено.

Футболистът е договорил отдавна личните си условия. Клубовете са стигнали и до споразумение, че шотландците ще платят 2 млн. паунда сега, а на "Герена" ще получат още 1,2 млн. във времето във вид на бонуси. Според "Дейли рекърд" феновете им са във възторг, защото такъв играч трудно може да бъде купен на такава добра цена.

Освен това треньорът Филип Клемент бил впечатлен, че Хосе можа да играе както в центъра на отбраната, така и като ляв бек. Той имал нужда от нови попълнения и на двете места, след като досегашните му титуляри си събират багажа. Лично шефът на скаутите на тима Нилс Копин пък е наблюдавал изявите му изкъсо, преди да бъде взето решение дали да бъде привлечен. 38-годишният бразилец бил категоричен, че Кордоба си заслужава всяка стотинка, пише "Мач Телеграф".

Снимка: БГНЕС