"Левски" отговори на НКП: Няма как повече фенове да се срещнат със Сираков

"Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат", пишат от клуба

19.12.2023 | 12:05 Редактор: Искра Ангелова

От ръководството на "Левски" излязоха с официално изявление, в което обясниха, че в момента условията на стадион "Георги Аспарухов" не позволяват провеждането на среща между мажоритарния собственик Наско Сираков с Национален клуб на привържениците и сдружение "Левски на левскарите" в по-широк формат.

Това е в отговор на желанието на двете организации за провеждане на срещата пред повече медии. Събитието ще бъде излъчено на живо от "Левски ТВ", но на срещата ще присъстват само по трима представители от НКП и "Левски на левскарите".

Ето какво написаха от клуба:

"Във връзка с желанието на "Национален клуб на привържениците на "Левски" и Сдружение "Левски на левскарите" насрочената за сряда, 20 декември, среща с мажоритарния собственик Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред много медии, искаме да споделим следното:

Ръководството на "ПФК Левски" е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" не позволят провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат - по трима представители от двете организации. "Левски ТВ" ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията. Ръководството на "ПФК Левски" остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", необходими за осъществяването ѝ.

От ръководството на ПФК "Левски".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR