Дерменджиев: В "Лудогорец" има умора, но ще се справим срещу "Нордселанд"

Мачът ще бъде тактически и от двата отбора, прогнозира треньорът

13.12.2023 | 15:31 Редактор: Вяра Димова

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев призна, че в отбора има умора в края на полусезона, но вярва, че играчите ще намерят сили да изиграят на ниво последния мач от група Н на Лигата на конференциите срещу "Нордселанд". Срещата е в четвъртък от 19:45 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

"Победата срещу ЦСКА е важна за самочувствието на играчите. Отборът е изморен, и психологически, и физически в края на годината, но мисля, че играчите ще се справят. Има контузени, трябва да видим кои ще се справят и утре ще определим кои могат да играят. "Нордселанд" е един много добър отбор. Физически здрав и обигран отбор", каза Дерменджиев на пресконференцията преди мача.

"Мачът ще бъде тактически и от двата отбора, надявам се ние да спечелим. Отборът доста узря и разбра как трябва да се играят мачовете, за да се печелят", каза още треньорът на разградчани.

Интригата в групата е заплетена до краен предел. "Нордселанд" е лидер в класирането с 10 точки, "Лудогорец" и "Фенербахче" имат по 9 пункта, но разградчани са втори заради по-добрата си голова разлика - 10:11 срещу 9:10 за турския гранд. 

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg