ЦСКА разпиля ЦСКА 1948, но го победи само с 2:0 на "Армията"

Дюкенс Назон избухна с два гола за "армейците"

17.09.2023 | 22:12 Редактор: Михаела Кирилова

ЦСКА победи с 2:0 ЦСКА 1948 на "Армията" в среща от 9-ия кръг на Първа лига. И двете попадения за "армейците" заби Дюкенс Назон (74-ата и 81.ата мин.), предаде.

В 70-ата минута старши треньорът на "армейците" Нестор Ел Маестро пусна в игра Данило Асприля на мястото на Матиас Фаетон. Червените още повече засилиха своя натиск и в 74-ата минута логичното се случи, когато Том Рапнуи опита да върне топката с глава към Даниел Наумов, а неуморният в този мач Тобиас Хайнц успя да открaдне кълбото и елегантно го пусна  към Дюкенс Назон, който останал сам на празна врата вкара за 1:0.

В 81-ата минута гостите от  Бистрица опитаха да организират атака, но Иван Турицов отне топката и армейците организираха мълниеносна контраатака, при която Дюкенс Назон получи дълъг пас от Амос Юга и  се озовал се на стрелкова позиция хладнокръвно се разписа за 2:0, оформяйки крайния резултат.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 6 дни
Браво на ЦСКА, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти:http://prognozi.free.bg Сигнализирай за неуместен коментар