Треньорът на ЦСКА 1948 преди мача с ЦСКА: Ще покажем нашето лице, ще излезем мотивирани

Разполагаме с изключително добри футболисти, каза Николай Панайотов преди дербито с ЦСКА

15.09.2023 | 18:21 Редактор: Вяра Димова
Треньорът на ЦСКА 1948 преди мача с ЦСКА: Ще покажем нашето лице, ще излезем мотивирани

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори преди дербито с ЦСКА от деветия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 20:15 часа на стадион "Българска армия". 

"Върнаха се националните състезатели, разполагаме с почти всички футболисти, надявам се да се представим добре и да излезем победители. Фаворити в първенството трудно може да се каже кой е, най-важното е да покажем едно добро лице и игра, и да сме хората, които се радваме повече. Аз разговарях с футболистите, играем си мач като мач, най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с успех. Независимо от класирането, ние трябва да излезем мотивирани – разполагаме с изключително добри футболисти и този отбор заслужава да се надиграва и да побеждава", заяви Панайотов.

Панайотов потвърди, че новото попълнение Аерон Зинга и доскоро контузеният Евгений Сердюк не са готови за игра.

"Аз лично имам доста варианти в главата си - радвам се, че имаме добри и равностойни футболисти, всеки играч е важен, независимо дали е титуляр или влиза от пейката. Да, щастливи сме, че Симеон преподписа с нас. Зинга е изостанал с подготовката, тепърва с него е направена индивидуална програма, ще натрупа малко минути и във втория отбор. Сердюк започна постепенно да тренира, но има време до завръщането му на терена, тъй като прекара тежка контузия", добави треньорът, цитиран от БНР.

"Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото - без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки", завърши Панайотов.

Снимка: Lap.bg