"Айнтрахт" сложи край на мечтите за нова "синя" приказка, "Левски" е аут от евротурнирите

Домакините от Франкфурт победиха с 2:0 с голове в края на двубоя

31.08.2023 | 23:33 Редактор: Искра Ангелова

"Левски" не успя да сътвори чудото в Германия и да елиминира "Айнтрахт" (Франкфурт), след като загуби реванша от плейофите в Лигата на конференциите с 0:2.

"Орлите" спечелиха с голове в края, след като Джесик Нганкам откри резултата в 79-ата минута и хвърли в екстаз феновете на домакините на стадион "Дойче Банк Парк".

26-кратният шампион на България веднага се хвърли в атаки да изравнява, остави свободни пространства в защита и в 86-ата минута Ели Скири сложи точка на спора, след като се разписа след асистенция на Нганкам.

Така с общ резултат 3:1 от двата мача, един от най-силните отбори в Бундеслигата се класира за груповата фаза на турнира, но "Левски" се представи достойно срещу именития си съперник и заслужава само адмирации за представянето си в Европа през този сезон. 

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Лъвът
преди 7 месеца
Вярно че Левски нещо спре да играе, но не можах да разбера, срещу борци ли играхме или срещу каратисти, да те хване с две ръце и да те свали пред съдиите и то няколко пъти, и да ти окървавят и да не ти свирят нарушение, това е безкруполно нагло, вярно че швабите ги имат за по силни, много по богати, но покажи игра, биите като мъже, а не оня нидерлански наркоман да ги бута, малко ли ги бута оня швед у София, сега друг швестър, до кога Левски ще бъде ущетяван в Европа, тези съдии трябва да са чао Сигнализирай за неуместен коментар