ЦСКА ще уволни Ел Маестро, ако не победи "Берое" в събота?

Предстоящият лагер в Тетевен почти сигурно ще бъде воден от Стамен Белчев

31.08.2023 | 09:53 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА ще уволни Ел Маестро, ако не победи

ЦСКА ще извърши нова треньорска смяна, ако Нестор Ел Маестро не победи в предстоящото в събота от 21:15 ч. гостуване на "Берое". Тимът не спечели и петия си двубой под ръководството на младия специалист през уикенда, като направи 1:1 с "Черно море" у дома.

Сърбинът с британски паспорт има едва една победа, две равенства и две загуби от началото на втория си престой на "Армията" и досега изглежда неспособен да изправи отбора бързо на крака след махането на Саша Илич. Нещо повече – при нова издънка ще последва съдбата му. 

Предстоящият между 5 и 9 септември лагер в Тетевен пък почти сигурно ще бъде воден от Стамен Белчев при такъв развой. Нестор Ел Маестро ще получи компенсация от 3 заплати, ако бъде уволнен, пише "България днес".

След мача с "Черно море" Ел Маестро бе изпратен с викове "Оставка" от трибуните. Той обаче няма намерение да си тръгва доброволно.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Алито от София
преди 7 месеца
Направо да си дава оставката, щом не може да се разбира с тези черни армееци, значи да си ходи, и ако и при следващия треньор няма резултати, крайно време е да се обърне внимание и на тези които не и е мястото на армията, не слушаш ли и не изпълняваш ли указанията на треньора, нямаш място в отбора и на пейката, докато и се изкриват краците Сигнализирай за неуместен коментар