"Черно море" разгроми "Славия" насред София

В герой за "моряците" се превърна Матеуш Машадо Ферейра

13.08.2023 | 07:54 Редактор: Искра Ангелова

"Черно море" разби "Славия" с 5:1 като гост в среща от петия кръг в Първа лига. Така възпитаниците на Илиан Илиев се изстреляха на второ място в таблицата.

В герой за "моряците" се превърна Матеуш Машадо Ферейра, който изригна с две попадения до средата на първата част. Нападателят откри в четвъртата минута, а в 22-ата удвои.

Пабло Алварес си вкара автогол в 37-ата минута и интригата се завърна, но в средата на втората част грешникът се реабилитира и порази точната врата.

В края на редовното време влезлият като резерва Алекс Фернандес окончателно ликвидира надеждите на домакините, а в петата минута от добавеното време Исмаил Иса оформи крайното 5:1 в полза на гостите. "Черно море" изостава от лидера "Локо" (Пловдив) (по 13 точки) само по голова разлика. "Славия" е 11-и с 4 пункта.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg.


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 8 месеца
Черно море са отбор с над половината играчи българи , а не с 99,9% африканци или играчи на възраст 35-37 години, каквито ги намира сол- ташaka на борчето от Микре - Стойчо Стоилов. Този отбор ЦСКА няма нищо общо с армейците - това е някакъв сбиротък от Африка. Сигнализирай за неуместен коментар