Костов: Няма как да подценим "Апоел", но повече си харесвам моя отбор

"Готови сме със състава, готови сме със стратегията за мача", призна треньорът на "сините"

09.08.2023 | 22:30 Редактор: Искра Ангелова
Костов: Няма как да подценим

Старши треньорът на футболния "Левски" Николай Костов очаква равностоен мач срещу "Апоел" (Беер Шева) и се надява на добър резултат в първия мач срещу съперника от Израел.

Срещата от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите ще бъде изиграна утре, 10 август, от 20:30 часа на стадион "Яков Търнър".

"Готови сме със състава, готови сме със стратегията за мача. Няма как да подценим "Апоел". Но няма и да ги надценим, очаквам равностоен мач, интересен за зрителите и се надявам на добър резултат", каза Костов на пресконференцията преди мача.

"Знаем изключително много за отбора на "Апоел". Играят с много трансформации, които трудно се проследяват. Нямаме подробна информация за скандала в клуба и не знаем какво точно се е случило. Харесвам отбора на "Апоел", но повече харесвам моя отбор. "Апоел" показват интересни взаимодействия в атака, играят един на един, добри са на статичните положения", каза още Костов, цитиран от БНР.

Нападателят на "сините" Марин Петков, който срещу "Шкупи" в предишния кръг отбеляза дебютния си гол в евротурнирите, се надява да започне в титулярния състав в утрешния мач.

"Не знам дали ще започна като титуляр. Ще видим преди мача. Радостен съм, че срещу "Шкупи" вкарах първия си гол в европейските турнири. Надявам се да съм на терена, да спазвам указанията на треньора и да вкарвам голове", каза Петков.

Снимка: Lap.bg.