"Левски" замина за Израел без Жереми Петрис и Кристиан Димитров

От клуба отказаха коментари преди заминаването на летище "София"

09.08.2023 | 10:25 Редактор: Тодор Петров

Технически проблем забави заминаването на "Левски" за Израел, където предстои сбълсък с "Апоел" (Беер Шеева) от третия кръг на Лигата на Конференциите.

Без двама основни защитници "Левски" замина тази сутрин за Израел за първия мач от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите на УЕФА срещу "Апоел" (Беер Шева). Двубоят е утре от 20:30 часа.

С отбора заради контузии не отпътуваха десният бек Жереми Петрис и централният бранител Кристиан Димитров, които няма да бъдат на разположение на старши треньора Николай Костов за мача с израелците.

Петрис получи мускулна травма в началото на мача от първенството срещу "Локомотив" (Пловдив) в неделя, загубен с 1:2, като беше сменен още в шестата минута. Димитров пък за последно игра в Първа лига срещу "Локомотив" (София) при убедителния успех с 6:0 на 30 юли, когато беше заменен принудително на почивката. Впоследствие той пропусна следващите две срещи на "сините".

От лагера на "Левски" отказаха коментари преди заминаването на летище "София", а довечера в 20:00 часа Костов и играч от състава ще дадат пресконференция в Беер Шева.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg