Bookmakers.bg: 5 съвета как да избереш своя букмейкър

Какво е важно при избора?

19.03.2023 | 10:00 Редактор: Михаела Димитрова
Bookmakers.bg: 5 съвета как да избереш своя букмейкър

В наши дни в България преобладават онлайн букмейкърите и много пълнолетни играчи се насочват към тях. Някои обаче се колебаят с избора си, тъй като разнообразието от предложения е голямо. В тази статия ще ви дадем няколко насоки, с чиято помощ ще си изберете онлайн букмейкър, при който да играете и да се радвате на добро обслужване.

Какво е важно за избора на букмейкър онлайн?

На първо време, е добре да опознаете букмейкъри, преди да се регистрирате неговия сайт. Това може да стане, ако влезете в Букмейкърс бг и прочетете ревютата на лицензираните хазартни оператори в България. По този начин ще знаете повече за видовете залози и игри, бонусите, методите за разплащане, поддръжката и въобще всичко, което ви интересува.

При положение че добиете обща представа за онлайн букмейкъра и предложенията му, то тогава вече може да пристъпите към отваряне на акаунт. Ако има нещо, което не ви е ясно, можете да се свържете със съпорта и да зададете въпросите си. Питанията могат да бъдат свързани с регистрация, верификация, депозити, тегления, усвояване на бонуси и прочие.

Има обаче някои неща, за които лично вие трябва да съблюдавате, когато играете при букмейкърите. Нека видим няколко наистина важни неща за избора ви, за да не допуснете грешка и в крайна сметка да намерите сайт, в който да практикувате свободно хобито си.

Потърсете лицензираните букмейкъри

Добре е букмейкърът да има лиценз в страната. Това означава, че компанията оперира напълно легално и е следена от регулаторните органи по хазарта. Липсата на лиценз може да ви лиши от много права, които възникват при верификация, теглене на средства и така нататък. Ето за това, е добре първо да проверите дали онлайн платформата е лицензирана или все още не е.

Ако приемем, че вече сте открили подходящ букмейкър с лиценз, може да преминете напред към проучването му, като наблегнете на различните детайли. На първо място влезете в менюто „Спорт“, за да видите, какви видове спортове се предлагат. Вие имате избор от класически спортове или други спортове, за които може да прочетете тук, за да получите повече информация. Най-важното е да има разнообразие и да намерите любимия ви спорт.

Бонуси и промоции при букмейкърите

Разбира се, че бонусите и промоциите са много важни. Днес повечето играчи първо гледат, какви оферти има в сайта, а чак тогава се регистрират. Колкото по-атрактивни са промоциите, толкова по-добре за клиента, който търси лесни правила за разиграване на бонусите, а защо не и бонуси без депозит. В случай че букмейкъра ги има, то тогава това е един добър избор.

Честотата на добавяне на нови оферти също е от значение. Залагащите предпочитат да се появяват интересни предложения под формата на безплатни залози, кешбек, 0% марж и други. Ако всички тези неща са налични, имате основание да харесате бонусите в сайта.

Платежни методи за депозит и теглене

Методите за разплащане са следващото нещо, за което се гледа. Предпочитани са начини за депозит, при които захранването на сметката става в реално време, без забавяне. Ако пък букмейкъра предоставя опции за бързо теглене още по-добре. Играчите не обичат да чакат дълго печалбите си, което предполага да се търсят платежни методи, при които парите не закъсняват. Такива методи могат да бъдат електронни портфейли, EasyPay, FastPay и други.

Обобщителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.