Луксът да бъдеш стилен със спортни обувки

22.11.2022 | 09:22 Редактор: Тодор Петров
Луксът да бъдеш стилен със спортни обувки

Спортното облекло придобива голяма популярност през 20-и век и има няколко вариации - спортен шик, спорт и бизнес, спортно-ежедневен и спортно-романтичен.

Става въпрос  за всички онези хора , които разбират свободата да бъдеш стилен, докато ти е удобно. За онези, които разбират, че спортния стил е част от техния живот и ежедневно го прилагат, а не само във фитнеса.

Спортните облекла и обувки отдавна са част от нашето ежедневие. Всички сме свикнали с кецове и екипи всеки ден. За щастие, времената на спортното облекло, което се носеше само по време на тренировки отдавна отминаха. Сега можем да отидем навсякъде облечени в него - на кино, на кафе или просто на разходка. 

Повечето световноизвестни личности са заснети от папараците с тоалети, които приличат на екипи за тренировка, доказвайки на всички нас, че стремежа към удобни неща в ежедневието ни вече е факт.  

Ясно е на всички, че обувката е най-важният моден елемент, когато говорим за ежедневната визия, която е добре да ангажира вниманието по приятен начин. Няма място за изключения, защото както знаем посрещат и изпращат по обувките. Когато те са спретнати и красиви няма как да останат недооценени. Така и ние ще се чувстваме уверени и добре в кожата си. 

Има много разнообразни брандове, които предлагат всякакъв вид спортни обувки, но нека поговорим за една определена марка, която в последните години се наложи много на световния пазара, а именно за Under Armour.

Кратка хронология 

Бранда е създаден на 25 септември през 1996 година от Кевин Планк. Той е бивш състезател по американски футбол към университета в Мериленд. интересното, е че той започва бизнеса си от гаража на баба си във Вашингтон, продавайки стоката си от гаража на колата. 

Голяма част от успеха на бранда се дължи на иновативните технологии за тъканите и екологични операции. Някой от известните личности, подкрепящи марката са Антъни Джошуа, Дуейн Джонсън - Скалата, Том Брейди, Майкъл Фелпс и Линдзи Вон. Логото на марката се превръща в постоянен елемент на много професионални спортни събития – от футбол и бокс до сноубординг и лека атлетика.

Защо да изберем обувки Under Armour?

Under Armour е решение, което прави нещата различни. Бранда предлага ежедневни спортни и ежедневни обувки, които са фокусната им точка, а съотношението между цена, качество на изработка и визия е меко казано страхотно. 

Дизайна на марката вдъхновява хората по целия свят, защто е наясно, че хората купуват с очите си, тъй като визията е нещо много важно.

Качеството от друга страна на Under Armour, е на доста високо ниво. В изработката на стоките на марката са вложени само качествени материали с висока издръжливост.

Under Armour, се асоциира с различни по вид спортни предложения и такива, които са за всеки ден. Всяко едно предложение приветства практичността и удобството по един специален начин, който сбъдва обещанията.

Едва ли някога ще излезе от мода да се носят неонови цветове или обувки с камуфлажен принт, а пастелните цветове също обещават да останат доста дълго време в класациите. Under Armour, обединява всички тенденции и тези към днешна дата се котират много добре. 

Марката е антипод на непосилните цени за маркови модели. Обувките им идеално се резонират с покупателните способности на един средностатистически човек, та чак надминават очакванията.

Ако сте от хората, които спортуват, на всяка цена трябва да имате един чифт подходящи Under Armour обувки, предназначени за спорт, за да поемат тежестта и натоварването, за разлика от обикновените кецове или платненки, които няма да го направят. 

Както знаем, изборът на спортни обувки не е никак лесен, особено когато се вземе предвид голямото разнообразие, с което рано или късно се сблъскваме. Затова е добре да се придържаме към основните критерии, които сме определили за отправна точка и да не се отклоняваме. 

Ако сте от хората, които спортуват, на всяка цена трябва да имате един чифт подходящи Under Armour обувки, предназначени за спорт, за да поемат тежестта и натоварването, за разлика от обикновените кецове или платненки, които няма да го направят. А, от друга страна официалните събития отдавна не са повод за изискан дрескод или за елегантен чифт обувки, които често пъти кара мъжете да се чувстват адски некомфортно. 

Снимка: Pexels.com