От "Лудогорец" "отвърнаха на удара" и отговориха индиректно на Гриша Ганчев (+ВИДЕО)

От тима публикуваха видео във Facebook, което е озаглавено "Със спорни и една безспорна ситуация"

24.10.2022 | 16:50 Редактор: Ваня Кузманова

От "Лудогорец" "отвърнаха на удара" и отговориха индиректно на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, пускайки на свой ред видео във Facebook, което е озаглавено "Със спорни и една безспорна ситуация".

Във видеото има три ситуации – две от мача между Лудогорец и Ботев Пловдив от 15-ия кръг на efbet Лига, както и една от срещата между ЦСКА – Славия от 10-ия кръг на шампионата.

От "Лудогорец" акцентират на фала, който реферът Иво Андреев маркира на Елвис Ману срещу Мануел Шоу след намесата на ВАР. По този начин не бе зачетен гол на Мохамед Брахими във вратата на Серджио Падт.

Във видеото, което от "Лудогорец" публикуваха има и още една ситуация от въпросната среща, която се развива в наказателното поле на "Ботев" (Пловдив). Разградчани явно претендират за дузпа, за нарушение срещу Игор Тиаго, която реферите не отсъдиха.

Видеото завършва със ситуацията от двубоя между ЦСКА и Славия на стадион "Българска Армия", когато беше спестен червен картон на Иван Турицов за нарушение срещу откъсващия се Тони Тасев. През миналата седмица шефът на реферите Виктор Кашай отбеляза това като една от грешките на съдиите от началото на сезона.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК