НАП запорира сметки на "Левски" заради дългове

Станимир Стоилов отново отправи апел към държавата да не бъде мащеха за клубовете

21.04.2022 | 19:44 Редактор: Елеонора Танева

Проблеми в "Левски" преди важния за сините реванш с "Лудогорец". На клуба е наложен запор от НАП, тъй като сините са нарушили споразумението с приходната агенция.

"Към 20 април 2022 г. няма постъпвало искане от клуба за сключване на ново споразумение за разсрочване на дълга, респективно няма действащо разрешение в тази посока. Към настоящия момент издаденото през 2019 г. разрешение за разсрочване на публичните задължения на ПФК "Левски" АД не е в сила, тъй като не са изпълнени условията по същото, а именно формирани са нови задължения и не внесени изцяло дължимите вноски съгласно утвърдения погасителен план", се посочва в становището на НАП.

Станимир Стоилов отново отправи апел към държавата да не бъде мащеха за клубовете.

"Ако мислим за спорта трябва по най-бързия начин да се помисли за направата на стадиони. Казвам го, защото нищо не се случва, без да ме интересува какво мисли някой министър или президент", заяви Мъри Стоилов.

И добави, че не е спокоен преди мача с "Лудогорец".

"Имал съм много по-спокойни мачове и с по-важни резултати. Не можем да търсим оправдания, и 6 човека да останат - останалите от трибуната ще бъдат другите 5.От първата минута "Левски" трябва да играе, за да побеждава", категоричен беше наставникът на "сините".

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК