Огромен интерес към "сините", "Левски" продаде всички билети за мача с "Лудогорец"

Двубоят е в петък (22 април) от 19:00 часа

19.04.2022 | 15:51 Редактор: Искра Ангелова

От ПФК "Левски" обявиха, че са разпродали целия капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за реванша с "Лудогорец" от полуфиналите на Купата на България. Мачът е в петък (22 април) от 19:00 часа.

"Левскари, капацитетът на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за срещата-реванш от полуфиналите за Купата на България с "Лудогорец" бе изчерпан и билетите бяха разпродадени.

В тази връзка припомняме на притежателите на абонаментни карти, които няма да присъстват на двубоя, да заявят своя отказ в клуба.

Това може да стане чрез email на membership@levski.bg или на телефон +35929450737 от 9:00 до 17:30 часа, най-късно до 9:00 часа на 21 април, четвъртък.

Картодържателите, които няма да присъстват на двубоя с "Лудогорец", трябва да предоставят две имена, номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика), сектор, блок ред и място.

Местата, които бъдат освободени, ще бъдат пуснати в свободна продажба за желаещите да се сдобият с билет за двубоя. Благодарим Ви!", написаха от клуба.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК