Роналдиньо: Мбапе ще остане в ПСЖ, най-добрите играчи в света са там

"Днес клубът е световен еталон", каза бразилската легенда

29.12.2021 | 09:12 Редактор: Искра Ангелова
Роналдиньо: Мбапе ще остане в ПСЖ, най-добрите играчи в света са там

Килиан Мбапе ще остане в "Пари Сен Жермен" дълго време, смята бразилската легенда Роналдиньо. Френският нападател отдавна е свързван с трансфер в "Реал" (Мадрид) и скоро договорът му изтича, но Роналдиньо е убеден, че ще продължи да блести за гранда от френската столица.

Мбапе премина на "Парк де пренс" от Монако преди четири години, а контрактът му е до края на юни 2022-ра. С ръководството на парижани не изглежда обаче да са близо до продължването му. Рони явно няма притеснения по този казус.

"Всички играчи в света искат да играят в "Пари Сен Жермен", най-добрите в света вече са в ПСЖ, така че те са най-добрият клуб в света. Така че си представям, че Мбапе ще бъде тук още дълго време. Днес "Пари Сен Жермен" е световен еталон. Би било чудесно за кариерата му, той е толкова млад и вече е постигнал толкова много неща. Мисля, че Шампионската лига е нещо, което му липсва. И би било прекрасно, ако я спечели с "Пари Сен Жермен". Всеки смята, че те имат шанс да спечелят Шампионската лига заради футболистите, с които разполагат", заяви цитираният от webcafe.bg Роналдиньо.

Бразилецът игра за ПСЖ в периода 2001-2003 г., след което стана легенда на Барселона.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК