Мбапе грабна приза за футболист №1 на Globe Soccer Awards

Френската суперзвезда пристигна в Дубай в компанията на Левандовски, който остана втори

28.12.2021 | 19:59 Редактор: Здравко Черкезов

Младата звезда на Франция и ПСЖ, Килиан Мбапе спечели ново отличие. Нападателят бе избран за футболист №1 в класацията на Dubai Globe Soccer Awards, която се организира от Европейската клубна асоциация и Асоциацията на футболните агенти.

Френската суперзвезда изпраща една нетолкова успешна година, но пък нееднократно блестеше с екипите на ПСЖ и Франция. 32-годишният французин пристигна в компанията на Робърт Левандовски, който остана втори. Полякът спечели и призовете за голмайстор №1 и този за любимец на публиката.

"Скадра Адзура" бе отличена като национален отбор №1, а победителят в ШЛ "Челси" е най-добрият сред клубните отбори. 

Вижте повече подробности в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
IM-A-дртиВайтBoY!
преди 2 години
Много ясно е, че КИЛЪРът МБа55-ето е в пъти над левашкия селский польякоф псевдо-играч стоящ там отпред на гюмето, дори без парете на Шейховете това е от ясно по-ясно... Якият праблем обаче настъпва, когато големият НИНДЖА заедно с ХАЙЛанда кацне у КРАЛския РЕАЛ и тогава вече разни дребни ненужни и праздни теми като за мишафия мишокхь мЙЕС-СКОТ-у, за оня Левакофски, за потъналите бара4ки и баЙВаЙкащи се селскиЙЕ бай-баЙВаЙченцъ ще станат напълно безсмислени и излишни за медиите и подръжниците им Сигнализирай за неуместен коментар