Стойчо Младенов се гневи: Осигуряват комфорт на "Лудогорец", всички са срещу ЦСКА

Съдиите мериха с двоен аршин, мачкането обезверява, подчерта треньорът

20.12.2021 | 20:10 Редактор: Елеонора Танева

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е изключително доволен от победното 1:0 над "Лудогорец" на "Армията".

"Въпреки проблемите, отпадането на някои играчи, видях това, което исках. Проблемите ни съпътстват непрекъснато, откакто съм старши треньор. Успяхме да надиграем въпреки всичко противника и да вземем тези ценни три точки", каза треньорът след края на мача.

Той подчерта, че това е бил 33-ият мач за 4-5 месеца, което е огромно натоварване за играчите.

"Да прибавим и съдийските отсъждания - двоен аршин, нарушения отзад срещу Вион, при Матей веднага се показа картон. Да не влизам в подробности, но това малко или много пречупва агресията ни, те падаха при най-малкото и винаги беше в тяхна полза", коментира Младенов.

Треньорът определи играта на своите футболисти като "супер мач". И подчерта, че "Лудогорец" получава подкрепа на всички нива.

"Всичко е в наш ущърб, с това мачкане се стига до период, в който се обезверяваш и отчайваш. Но се озверяваме, те не умеят да губят, свикнали са така. Видяхте ли какви неща направиха, десет години е така", каза още Стойчо Младенов.

"Когато ЦСКА загуби, критики, когато "Лудогорец" загуби, медиен комфорт. Те са десет години шампиони, би трябвало и те да получават критики, какво като са "Лудогорец"?! Откакто съм влязъл, това изискваме и надграждаме, дори да не изпълним това, за две години трябва да изградим отбор, който да пречупи "Лудогорец", коментира Младенов.

И подчерта, че имам идея да повиши конкуренцията.

"Ако ни се получат нещата, можем да пречупим "Лудогорец" още тази година. С ръководството не съм разговарял за раздяла с играчи, освен ако не дойде някакво извънземно предложение", добави треньорът.

"Доста футболисти играха под възможностите си, не можем да разчитаме само на Десподов. Отбор като нашия трябва да има много лидери, които да решават мачовете. Прекалено елементарно губехме топката", заяви след срещата старши треньорът на "Лудогорец" Станислав Генчев.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК