ЦСКА приключи 2021 г. с бой над "Лудогорец" и посегна към титлата

Единственото попадение в срещата заби Юрген Матей в 77-ата минута

20.12.2021 | 18:40 Редактор: Тодор Петров

ЦСКА удари "Лудогорец" с 1:0 на стадион "Българска армия" в отложен мач от 3-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата заби Юрген Матей с глава в 77-ата минута.

Мачът бе изключително нервен, съдията показа дузина жълти картони, а минути преди края Карло Мухар от ЦСКА бе изгонен от игра. Съдията даде продължение от 8 минути, но се играха 100 заради сблъсъци край тъч линията.

"Армейците" показаха огромно желание за победа, цял мач натискаха гостите от Разград и вече изостават само на две точки от '"зелените" в битката за титлата.

Гостите не показаха нищо градивно на терена и нямаха нито едно чисто голово положение. Разградчани дори се спасиха от по-сериозна загуба, след като Вилдсхуд удари греда, а на два пъти вратарят Падт спаси сигурни попадение за "червените". Удар на Йомов след почивката пък профуча на сантиметри от лявата греда на вратата на гостите.

В същото време на Густаво Бусато му се наложи да се намесва само веднъж в срещата, когато Ихиньо Марин се отскубна от защитата, но вратарят на домакините с тяло изби топката.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК