Мапуку намалява шансовете на Божинов да подпише със "Славия"

Белите възнамеряват да продадат през зимата един от защитните си

22.10.2021 | 18:25 Редактор: Теодора Патронова
Мапуку намалява шансовете на Божинов да подпише със

Най-новото попълнение на "Славия" Жуниор Мапуку може да замине днес за Сърбия. В Белград на нападателя ще бъде дадена работна виза. Това ще се случи само ако всички документи бъдат уредени, за да може да бъде картотекиран в БФС.

Те се очакват днес и веднага след това той ще тръгне за Сърбия. Вероятността Макупу да е на линия за гостуването на "Арда" в събота не е много голяма, но съществува. Срещата в Кърджали започва в 16:30 часа.

Мапуку взе №9, но все още очаква своя дебют за белите. Той пропусна гостуването на "Черно море".

Продължава да е неясна съдбата на друг нападател, Валери Божинов, който тренира вече доста време със "Славия". Засега няма яснота дали ще подпише с клуба или не. Привличането на нападател в лицето на Мапуку намалява шансовете на бившия национал на България, пише gol.bg.

В същото време стана ясно, че "Славия" възнамеряват да продадат през зимата един от защитниците си. Това е националът Андреа Христов. Той записа няколко добри мача за България при Ясен Петров и към него вече има сериозен интерес от чужбина. Не е изключено, ако клубът получи добра оферта, да го продаде още сега, а не да чака края на сезона.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК