Божинов: Подкрепям Боби за шеф на БФС, и двамата с Ники са ми приятели

Нападателят иска да продължи с футбола

05.10.2021 | 18:28 Редактор: Георги Донков
Божинов: Подкрепям Боби за шеф на БФС, и двамата с Ники са ми приятели

Бившият нападател на Левски Валери Божинов даде интервю за dsport, в което говори за бившия си тим "Левски", за "Славия" и за предстоящия конгрес на БФС, където предстои извънреден конгрес.

"Уважавам и Боби Михайлов, и Митко Бербатов. Ценя ги като личности. Моят фаворит за президент е Боби Михайлов. За мен той е правилният човек за управлението на БФС. Със сигурност е осъзнал грешките, които е допуснал през изминалите години. Няма как да не го подкрепя, все пак Ники ми е приятел, а и Боби също ми е приятел, а и се познаваме от много години. Бербатов, Стилиян и Мартин имат своите виждания и със сигурност имат хубави идеи. Аз подкрепям всички и им желая успех. Ако тези две кандидатури се бяха обединили, това щеше да е печелившият ход за българския футбол“, каза Валери Божинов.

Футболният "Левски" остава завинаги в сърцето на нападателя.

""Левски" винаги ще бъде в моето сърце. Искам да благодаря на всички левскари за топлото изпращане. Аз винаги ще бъда фен на "Левски" и винаги когато имам възможност ще присъствам на мачове на отбора. Няма на кого да се сърдя. Гледаме напред, животът продължава. Една врата се затваря, надявам се да се отвори друга“, допълни Божинов.

Относно сегашния си статут, той споделя: 
"Засега само поддържам форма със "Славия". Искам да благодаря на господин Стефанов и на господин Загорчич, затова че ми дадоха възможност да тренирам със Славия. Надявам се, ако не мога да си намеря отбор, да си поддържам форма с тях“.

Нападателят определено иска да продължи с футбола.

"Искам да продължа да играя, дали ще е в България, дали в чужбина. Аз съм реалист, за чужбина ще е малко сложно. Когато не си играл мачове дълго време няма как да разгърнеш потенциала си и няма как да се покажеш пред някой отбор. Искам да продължа с футбола – дали ще продължа да играя, или ще е под някаква друга форма, това вече е въпрос на време да се разбере“, изрази желанието си Божинов, пише gol.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК