"Левски": Дългът ни към НАП е завишен, искаме да се редуцира

Иво Ивков: От НАП пряко зависи и лицензът на клуба

19.10.2021 | 15:38 Редактор: Тодор Петров

Новият изпълнителен директор на "Левски" Иво Ивков заяви, че дългът на клуба към Националната агенция за приходите (НАП) е завишен и от Герена ще седнат на преговори за редуцирането му.

Според него задълженията не отговарят на действителността, но за да се стигне до предоговоряне на условията, които към днешна дата заставят "сините" да плащат по 143 хил. лева месечно, трябва да се сформира ново правителство. 

Освен това самият Ивков трябва да бъде вписан официално като изпълнителен директор на "сините", пише gol.bg.

"НАП е едно от приоритетните ни задължения. От него пряко зависи и лицензът на клуба. Имаме огромни за момента за нашия стандарт ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. Целта е не само да покриваме тях, а след време, когато покажем с кампании като тази, каква силна общност сме, да привлечем такива партньори, с които час по-скоро да покрием всички задължения. Ще стартираме и дарителска кампания броени дни след тази", заяви Ивков на пресконференция.

"Ще направим всичко възможно да се обърнем към най-близките си, нашите съмишленици и фенове. Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме, трудно ще повярват бъдещи партньори", каза още той. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК