Сираков: "Левски" щеше да е водещ клуб на Балканите, ако не беше Ковид-19

Той представи реактивизирането на кампанията "Аз съм Левски", която цели продажба на членски карти към тима

19.10.2021 | 12:46 Редактор: Жаклина Иванова
Сираков:

Собственикът на "Левски" Наско Сираков представи реактивизирането на кампанията "Аз съм Левски", която цели продажба на членски карти към клуба. Босът на "сините" смята, че ако не е била пандемията миналата година, "Левски" е щял да бъде водещ клуб на Балканите, но вярва, че това ще стане.

Кампанията бе открита на стадион "Георги Аспарухов" от собственика на "сините" Наско Сираков, новия изпълнителен директор Ивайло Ивков, треньора Станимир Стоилов и управителя на клубния магазин Пламен Петров, пише gol.bg.

"Тази кампания ще пожъне отново успех. Знаем за нашите проблеми, и че винаги е добре, когато човек сам си помогне", обяви Стоилов.

"Смятам, че феновете отново ще помогнат на клуба и ще се отличаваме поне двойно от това, което Сираков сега каза. Нямам никакви съмнения, че ще успеем да удвоим бройката. Всички левскари сме длъжни да помогнем на клуба, кой както може", допълни треньорът на тима.

"Неслучайно тази кампания се казва "Аз съм Левски", защото това е най-лесният начин всеки един левскар от всяка една точка на България и света по най-бързия и най-лесния начин да бъде приобщен към голямото синьо семейство", каза Сираков.

"Стартираме подновяването на членските карти и съм убеден, че много от нашите привърженици, което не са успели по един или друг начин да придобият членска карта, ще го направят", коментира той, като призна, че "Левски" отново няма да може да разгърне кампанията с пътуване по страната заради пандемията.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК