НКП на "Левски": Сираков, време е за отговорност! Тръгвай си!

"Благодарим ти, Живко Миланов", написаха те

24.08.2021 | 09:50 Редактор: Искра Ангелова
НКП на

Напрежението в "Левски" се увеличава. От Националния клуб на привържениците призоваха мажоритарния собственик на "сините" - Наско Сираков, да си тръгне от клуба.

В изявлението си привържениците благодариха на Живко Миланов за труда и усилията, които е положил като старши треньор на отбора, но не на същото мнение са за собственика на клуба. Те искат Сираков да поеме отговорност за треньорска криза, в която е вкарал "Левски" от една година насам

НКП на "Левски" излезе с позиция заради последните събития в клуба. Публикуваме я без редакторска намеса: 

"Благодарим Живко, Сираков - време е за отговорност!

Благодарим ти, Живко Миланов! За това, че в трудна ситуация не се замисли да помогнеш на любимия "Левски". Нито за последствията, които почти винаги са толкова тежки за хората, които поставят каузата на преден план. Уверяваме те, че за нас твоята репутация на голям войн е непокътната.

Не можем обаче да кажем същото за този, който също трябва да поеме своята отговорност за безпрецедентната треньорска криза, в която е вкарал "Левски" от една година насам.

Сираков е човекът, който превърна треньора в бушон на собствената си управленска несъстоятелност, а от днешното съобщение на страницата на клуба прозира намерението му да си измие ръцете отново, но този път с най-успешния ни треньор Станимир Стоилов.

Обезличаването на треньорска институция и унищожаването на историческия стандарт на отбора са достатъчна причина един ръководител да си тръгне."

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК