Гришо отпадна от турнира в Маями след поражение от световния №56

Българинът водеше с 5-3 в първия сет, но не успя да се възползва от откритата пред него възможност

26.03.2021 | 21:13 Редактор: Ралица Братанова

Григор Димитров отпадна от Мастърс турнира в Маями след поражение в два сета от световния №56 Камерън Нори във втори кръг от надпреварата.

Мачът можеше да се развие по много по-различен начин, тъй като българинът водеше с 5-3 в първия сет. Димитров обаче не успя да се възползва от открилата се пред него възможност и в крайна сметка напусна турнира още след първия си мач.

Българинът не бе особено убедителен при началния си удар и в хода на мача записа по-малко асове (4-10) и повече двойни грешки (4-1) от своя опонент.

Нори спечели повече точки както на сервис (51-47), така и на ретур (36-25), като в същото време реализира четири от десетте си брейкпойнта (40%), докато Димитров оползотвори две от седемте си възможности за пробив (29%).

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
2 rate up comment rate down comment 2
Тенисист
преди 3 години
Не бе, не е паднал! Той е направил подарък на неизвестника , с когото е играл ! Гришо е пресмятал колко милиона ще похарчи с новата руска изгора ( ейййй, все на рускини налита , ама тая е върло богата) и объркал геймовете и сетовете. Не е ли подал вече документи в пенсионното ? Сигнализирай за неуместен коментар