Роналдо предаде "Ювентус", съсипаха го от критики

Италианският хегемон се провали с Мистър Шампионска лига

10.03.2021 | 14:20 Редактор: Тодор Петров
Роналдо предаде

Звездата на "Ювентус" - Кристиано Роналдо, е подложен на най-ожесточените критики след трансфера си от "Реал" (Мадрид) през лятото на 2018 г.

Петкратният носител на Златната топка беше взет, зa да се покори Шампионската лига. В Торино вярваха, че това е решаващата и мъчителна стъпка за трофея, след като преди това загубиха два финала през 2015 и 2017 г.

Но с Мистър Шампионска лига, "Юве" не може да прескочи 1/4-финалите, а снощи за втора поредна година отпадна от 1/8-финалите. Това стана след драматичен реванш с Порто, след който Роналдо обра негативите.

Той беше в стената при гола от фаул на Серджо Оливейра. При удара се обърна с гръб и топката мина между краката му. Легендарният треньор Фабио Капело заяви, че това е "непростима грешка" на Кристиано Роналдо. "Изплашиха се от топката и обърнаха гръб. Това е... Младите играчи на Юве се показаха в тежките моменти. Ветераните ги нямаше никакви. Появяват се само при победи, при загуби не се виждат", добави Капело.

Медиите на Ботуша също не пестят критики. Заглавието на Corriere dello Sport на 1-ва страница е: "Предаден от Роналдо". La Gazzetta dello Sport добавя: "Поредна катастрофа в Шампионска лига. Киеза не е достатъчен, Роналдо разочарова. И бъдещето е пълно с несигурност".

Четете повече по темата в Gol.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Келеш
преди 3 години
Кажи му Пеналдо и не го обиждай повече! Сигнализирай за неуместен коментар