Кобрата: Джошуа е срещал силни съперници, но не е срещал някой като мен

"Мога да обещая на феновете, че ще го разоблича", заяви Пулев

17.11.2020 | 23:57 Редактор: Искра Ангелова
Кобрата: Джошуа е срещал силни съперници, но не е срещал някой като мен

Профибоксьорът Кубрат Пулев се зарече, че ще разобличи световния шампион Антъни Джошуа, който по думите му не е устойчив психически.

"Гледах внимателно всичките му мачове. Има добър стил и физика, но не показва никаква психическа издържливост", заяви Кобрата пред английски медии, цитирани от "Монитор".

"Да, има умения, но менталната устойчивост е нещо, което идва от кръвта на човек. Или го имаш, или не. Знам, че аз съм по-силната личност. Точно това е разликата - моята издържливост ще надделее. Всичко е като игра на шахмат, но ще приключи като мълния", каза Пулев.

"Мога да обещая на феновете, че ще разоблича Ей Джей отново и ще им докажа, че идолизират грешния човек. Ще го разкрия пред света за втори път." Попитан за коментар на думите на Джошуа, че ще го отнесе, то българинът отговори: "Явно го е научил от Анди Руис, защото точно това му се случи на него", закани се Кубрат.

Той разказа и как се е подготвял до момента. "Бягах по 10 км в "Пирин" планина. Изкачвах и известния връх "Зъбчето". Тренирах на нашата високопланинска база "Белмекен", която предлага най-добрите условия в Европа".

"Ей Джей заяви, че щял да ме отнесе като валяк, но аз ще донеса лавина от планината. Не съм се чувствал по-добре физически и психически през целия си живот. Той може и да е срещал силни съперници, но не е срещал някой като мен", сподели още Кобрата.

Снимка: Lap.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК