Дерменджиев: Търпение, за да възродим националния отбор

Това е реалността и трябва да понесем критиките, заяви селекционерът

17.11.2020 | 11:28 Редактор: Тодор Петров
Дерменджиев: Търпение, за да възродим националния отбор

Националният селекционер по футбол Георги Дерменджиев заяви, че ще отнеме време, докато отборът ни се възроди. Той говори преди заминаването на тима за Дъблин, където утре "лъвовете" ще гостуват на Ирландия в последен мач от Лигата на нациите.

"Много дълга тема е това, че се гледа много негативно на националния отбор, а и е много неприятна. Това е реалността и трябва да понесем критиките. Но трябва да направим така, че да имаме търпението и да възродим националния отбор", заяви Дерменджиев, цитиран от gol.bg.

"Трябва много търпение и да се вземат правилните решения. Няма как да ги кажа сега тези неща. Труден въпрос е този, свързан с отсъстващите, но в момента момчетата, които са тук, ще излязат и ще играят срещу Ирландия. Те са отбор на средноевропейско ниво. Също имат проблеми – наказани и заразени с Ковид-19", добави още той.

В класирането в група 4 в дивизия "Б" от Лигата на нациите нашите имат едва 1 точка и са на последно място в класирането. Ирландците са с 2 т., Уелс е лидер с 13 т., следван от Финландия - 12 т. 

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК