Десподов: Разбирам омразата, ЦСКА ще остане нещо специално за мен

Нападателят бе официално представен като футболист на "Лудогорец"

16.10.2020 | 15:12 Редактор: Ивет Арабова

Нападателят Кирил Десподов беше представен като футболист на "Лудогорец". Стрелецът, който идва под наем от "Каляри", говори за първи път за гневната реакцията на феновете на бившия си клуб ЦСКА. 

"Искам да кажа, че съм щастлив, че съм тук в "Лудогорец". Искам да благодаря на ръководството, че направиха всичко възможно, за да ме привлекат в отбора. Разбрахме се много лесно и бързо, след като се свързаха с мен и "Каляри", каза нападателят на "орлите".

"Аз съм тук под наем, като има много висока откупна клауза. Ще дам всичко възможно от себе си. В "Лудогорец" има много добри футболисти, като конкуренцията на всеки един пост е много сериозна", добави Десподов.

Той обясни, че за него ЦСКА винаги ще остане нещо специално и никога няма да заличи или забрави отношението на клуба и емоцията, която феновете са му дали.

"Не е приятна ситуацията, която стана последните дни, толкова омраза и обиди по мой адрес. Аз обаче ги разбирам. Тази ситуация се случва навсякъде по света във футбола. Нито съм първият, нито последният. Всичките тези години, в които съм играл за ЦСКА, е било от сърце и с емоция. Животът на футболиста не е лесен. Той трябва да бъде отговорен за себе си и към семейството си, като взима най-правилното решение за кариерата си. Не всичко е така, както изглежда отвън. Нормална е реакцията им, тъй като не обичат "Лудогорец", каза още футболистът.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК