Спортният директор на "Лудогорец": В ЦСКА сетиха ли се за Десподов?

"Той е добър футболист, който се надяваме, че ще пасне на стила ни", заяви Георги Караманджуков

07.10.2020 | 16:16 Редактор: Искра Ангелова
Спортният директор на

Спортният директор на "Лудогорец" Георги Караманджуков заяви, че клубът не е плащал компенсация на италианския "Каляри" за привличането на национала Кирил Десподов под наем до края на сезона.

"Другата седмица, когато свършат ангажиментите към националния отбор, ще информираме кога ще бъде представен Десподов. Искам да кажа само няколко неща, за да се спрат доста спекулации. "Лудогорец" първи и последен разговор, който имахме с Кирил Десподов, беше на 4 октомври вечерта. Искам да питам някой от ЦСКА свърза ли се с него, поканил ли го е, сетиха ли се ЦСКА за Десподов? Сега гледам обвинения срещу него, срещу "Лудогорец". Той е добър футболист, който се надяваме, че ще пасне на стила ни. На Кирил му подхожда да играе в "Лудогорец". За него не е платена наемна цена за периода за преотстъпване. Има откупна клауза, която е доста висока, съгласно нашите стандарти и заплатата е много-много по-малка от тази, която се тиражира в медиите", каза Караманджуков, информира "Монитор".

"Лудогорец" днес представи централния защитник Жозуе Са, който пристига от "Андерлехт".

"На 99% желанието ни да засилим конкуренцията и да доведем по-добри футболисти е изпълнено. Оттук-нататък е възможно да има още един-два изходящи трансфера, да се разделим с футболисти. Това не касае Светослав Дяков, който продължава да бъде играч на "Лудогорец", обясни Караманджуков.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК