Иновативен ЦСКА пусна в продажба билетите за мача с ЧФР "Клуж"

Капацитетът на "Васил Левски" да бъде зает до 30% 

14.10.2020 | 17:03 Редактор: Тодор Петров
Иновативен ЦСКА пусна в продажба билетите за мача с ЧФР

ЦСКА пусна в продажба пропуските за първата среща от груповата фаза на Лига Европа на 22 октомври срещу румънския шампион ЧФР "Клуж". 

Клубът изказа огромни благодарности на Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта, които разрешиха капацитетът на Националния стадион "Васил Левски" да бъде зает до 30% съгласно указанията на УЕФА.

ЦСКА подписа договор за партньорство със софтуерната платформа URBO, която ще бъде ангажирана с разпространението на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа, обявиха "армейците" на клубния си сайт.

Всички картодържатели ще получат СМС с уникален код, който им осигурява в рамките на следващите три дни предимство да закупят по 2 билета за мача с "Клуж" с 10% отстъпка от цената. В съобщението на мобилния телефон ще има прикачен линк и след съответната регистрация те ще могат да си ги поръчат онлайн. 

Тези, които желаят, ще могат да си вземат билетите и на място на долупосочените каси при представяне на уникалния код. За улеснение се дава възможност един привърженик да закупи и полагащите се билети за своите приятели, стига да представи техните кодове. Опцията ще приключи до 23:59 чaса в петък, след което невзетото количество ще бъде пуснато в свободна продажба. 

В такава вече е и останалата свободна квота от капацитета на стадиона, а феновете могат да се сдобият с пропуски по няколко начина:

- На касите до фен магазина на стадион "Българска армия" всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 часа. В събота касите ще работят от 14:00 до 20:00 часа, а в неделя от 12:00 до 18:00 часа. 

- Онлайн на следния ЛИНК

Билетите ще могат да бъдат поръчани и с наложен платеж само до петък (16 октомври) до 17:00 часа, като трябва задължително да бъдат заплатени и взети до понеделник (19 октомври) до 17:00 ч. След това този начин на плащане няма да е възможен.

Не забравяйте, че според задължителните изисквания на УЕФА пропуските са поименни. При влизане на стадиона ще се проверява дали посочените данни в билет и документ за самоличност съвпадат, предупреждават от ЦСКА.

Снимка: CSKA.BG

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК