Билети от 18 до 36 лв. за мачовете на ЦСКА в Лига Европа

УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона

09.10.2020 | 16:06 Редактор: Искра Ангелова
Билети от 18 до 36 лв. за мачовете на ЦСКА в Лига Европа

Във връзка с предстоящото участие на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа от сайта на "армейците" обявиха как феновете ще могат да се сдобият с билети за срещите. 

Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи Ковид-19. 

Към момента клубът няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще бъдат разрешени. 

Предимство при закупуването на билетите ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. Те ще получат чрез СМС специален код, с който ще могат да си купят по два пропуска, които ще бъдат поименни и  ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. 

Билетите ще бъдат "резервирани" за тях в първите три дни от пускането им в продажба, като ще има и допълнителна информация за начините, по които могат да се закупят. Цените са 36 лева за сектор А и по 18 лева за Г, В и Б.

Зрителите ще трябва да бъдат разположени пропорционално във всички сектори на Националния стадион "Васил Левски", спазвайки правилата за социална дистанция. Немалък брой от най-атрактивните места в сектор А ще бъдат неизползваеми, защото са необходими по наредба за нуждите на УЕФА за спонсори, партньори, техническа и буферни зони, щабовете на отборите и т.н.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК