Офанзивно дуо от "Уотфорд" подсили ЦСКА

Преотстъпени за един сезон от английския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пенярена

05.10.2020 | 22:40 Редактор: Юлия Христова
Офанзивно дуо от

Офанзивно дуо от "Уотфорд" подсили ЦСКА. Преотстъпени за един сезон от английския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пенярена. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще акостират във вторник в столицата.

Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на "Ливърпул", като има записани и официални мачове с екипа на "мърсисайдци“. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в Уотфорд, след което е преотстъпван последователно на "Бирмингам", "Съндърланд", "Оксфорд" и холандския "Венло". Синклер е бивш юношески национал на Англия, пише сайтът на отбора.

Адалберто Пенярена Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в Удинезе през 2015 г. и веднага е даден под наем на Гранада, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на "Уотфорд", а от 2016 година насам е обличал екипите на "Гранада", "Удинезе", "Малага" и белгийския "Ойпен". Пенярена е световен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през 2017-та година, а за ‚А“ отбора на родината си е записал 15 срещи.

Снимка: ЦСКА

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК