Милош Крушчич: Забранявам думата "финал" до мача със "Славия"

"Натовареният график може да доведе до умора във футболистите", сподели той

26.06.2020 | 18:30 Редактор: Искра Ангелова

Забранявам думата финал до мача със Славия. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич преди утрешното гостуване на "белите".

Старши треньорът на  ЦСКА Милош Крушчич заяви, че отборът му остава концентриран за следващия мач въпреки предстоящия финал за Купата на България.

"Следващият мач е най-важният. 3 дни след срещата с "Ботев" имаме нов сериозен двубой от първенството срещу "Славия". За мен в момента той е най-важен. Финалът за Купата все още не е на дневен ред", заяви Крушчич.

Наставникът на "армейците" определи и амбициите на "червените".

"Амбициите ни и в първенството, и за Купата са големи. Искаме да спечелим всеки мач", допълни треньорът на ЦСКА.

Крушчич сподели, че натовареният график може да доведе до умора във футболистите му, но според него тази дума не трябва да съществува при един професионален спортист. 

"Може и да има умора. Днес ще видя играчите. Но ако искаш да си успешен, да спечелиш, да постигнеш нещо в живота, думата "умора" не съществува. Ще имаме сериозен разговор. И ще подходим към утрешния двубой много сериозно", категоричен бе той.

Старши треньорът на ЦСКА коментира и евентуалния стартов състав на "червените" в гостуването на "Славия", като сподели за какво е забранено да се говори преди срещата. 

"Разговаряме с играчите. Ще излезем с най-доброто в този момент. Но забранявам думата "финал" преди мача срещу "Славия". Няма да правим калкулации", отсече Крушчич.

Вижте повече в репортажа на Виктор Пенев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК