Финалът за Купата ще се играе пред публика, пускат само 4000 на стадиона

ЦСКА и "Локомотив" (Пд) ще получат по 2000 билета за мача

25.06.2020 | 14:46 Редактор: Тодор Петров
Финалът за Купата ще се играе пред публика, пускат само 4000 на стадиона

Финалът за Купата на България между ЦСКА и "Локомотив" (Пловдив) ще се играе пред публика. Имаше риск най-важният мач за двата отбора да бъде пред празни трибуни, заради предупреждението на властите относно неспазването на мерките за социална дистанция.

Има и лоша новина за привържениците на двата отбора - ще им бъдат предоставени само по 2000 билета. Така на стадион "Васил Левски" на 1 юли от 19:15 ч. ще присъстват общо едва 4000 души.

ЦСКА е символичен домакин във финала и на "армейците" ще бъдат предоставени секторите "А" и "Г", а феновете на "Локомотив" ще са във "В" и "Б" сектор. 

Междувременно пловдивските общински съветници решиха, че ще закупят 2000 билета за финала за Купата на България между Локомотив Пловдив и ЦСКА. Те приеха единодушно предложението на своя колега и бивш футболен съдия Атанас Узунов.

Целта е билетите да бъдат предоставени на ветерани, юноши и социално слаби граждани. Община Пловдив е готова да плати за тях 30 000 лева. При обявената бройка от 2000 билета обаче, едва ли ще останат много пропуски, след като бъдат разпределени между организираните привърженици на "черно-белите".

"Червените" фенове не останаха никак доволни от разпределението на билетите за мача. В социалните мрежи те се заканиха да протестират в деня на двубоя.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК