Футболистът Радослав Цонев в Италия по време на пандемията

Има доза страх в хората. Гледам да съм позитивно настроен, сподели той

26.03.2020 | 10:17 Редактор: Тодор Петров

Футболистът на италианския "Монополи" Радослав Цонев даде интервю за Bulgaria ON AIR, в което разказа за ситуацията в южния град и как успява да поддържа форма по време на коронавирус пандемията.

Юношата на "Левски" сподели, че се чувства добре, стои си вкъщи и чака да отмине тежката ситуация в Италия. По думите му в Южна Италия нещата не са толкова сериозни и няма толкова заразени, колкото в северната част на страната.

"Има доза страх в хората. Гледам да съм позитивно настроен към ситуацията и да се надяваме скоро нещата да отминат. Трудно е, преди няколко дни дори забраниха да се ползват спортните съоръжения, паркове, градинки... Тренирам вкъщи и излизам да тичам, въпреки че е трудно, защото навсякъде има полиция", разказа Радослав Цонев.

Футболистът добави, че все още няма яснота какво ще се случи с шампионата в Италия и дали той ще бъде подновен. Цонев се чува със своите съотборници, окуражават се взаимно и опитват да разнообразяват ежедневието си.

"Мъчно ми е, в България е моето семейство, приятелите ми... Доста ми липсват в този момент. Имаше възможност да се прибера, но реших да се подложа на 14-дневна карантина", сподели още той.

Вижте видеото с цялото интервю на Ваня Симонска с Радослав Цонев.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
Mite
преди 4 месеца
Върнете Боби в България, не е лош. Левски да се усетят. Адекватно интервю. Сигнализирай за неуместен коментар