Важните неща по Bulgaria ON AIR от 21 септември 2015

Телевизията се отваря за широката аудитория

02.09.2015 | 13:55 Редактор: Ирина Георгиева
Важните неща по Bulgaria ON AIR от 21 септември 2015

Телевизия Bulgaria ON AIR разширява обхвата на програмното си съдържание от 21 септември 2015. Икономическата телевизия на България вече ще отразява Важните неща - всичко, което определя, вълнува и засяга живота на българите днес. Промяната ще се забелязва най-вече в Сутрешния блок и новинарските емисии. С нов фокус ще се завърнат и ключовите предавания.

Целта на Bulgaria ON AIR е да удовлетвори нуждите от качествена, полезна и интелигентно поднесена информация на широката ТВ публика.

Голяма част от основните предавания и новинарски емисии на Bulgaria ON AIR и техните водещи, спечелили доверието на зрителите, ще се запазят. Те обаче ще разширят обхвата на темите си от 21 септември, така че телевизията да бъде полезна и интересна за максимално широк кръг от зрители, без да прави компромис с високото качество и подход при поднасяне на информацията. 

Най-съществено развитие по отношение на съдържанието зрителите ще открият в сутрешния блок и  новинарските емисии. 

С нов ракурс ще се завърнат и ключовите предавания - Полиграф със Светла Петрова, Видимо и невидимо с Калин Манолов, Медиите ON AIR с Доника Ризова, Q & A с Клара Маринова, Брюксел 1 с Милена Милотинова, Гол с Томислав Русев, Борис Касабов и Николай Александров, Темида с Димитър Абрашев и др.

"Bulgaria ON AIR спечели лоялна аудитория най-вече с качеството, стила и подхода на поднасяне на информацията. Проучванията ни показват, че все по-широк кръг от хора търсят именно това при избора на телевизионен източник на информация и забавление. Вярвам, че с решението да развиваме Bulgaria ON AIR като политематична медия ще дадем реална алтернатива на широката телевизионна аудитория и бързо ще привлечем нови лоялни зрители." - каза Виктория Миткова, управляващ директор на медийна група Bulgaria ON AIR.

"Важните неща: това са здравето на всеки един от нас, образованието на децата ни, дългоочакваната справедливост, пътищата, по които се движим, посоката, в която вървим... А всичко това са неща, които зависят от самите нас. Затова екипът ни се стреми към  съдържание, което е наистина полезно за зрителите, което да ни прави по-активни в търсенето на по-добро качество на живот." - каза Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

Политематичното съдържание на Bulgaria ON AIR ще бъде обогатено и с нови предавания, филми и сериали.

Bulgaria ON AIR се излъчва цифрово ефирно в цялата страна, както и в мрежите на всички кабелни и сателитни оператори.

Не пропускайте Важните неща по Bulgaria ON AIR от 21 септември 2015!