Доника Ризова: Информацията е отговорност

Какво да очакват зрителите от Медиите ON AIR от 21 септември?

04.09.2015 | 13:51 Редактор: Мариета Иванова
Доника Ризова: Информацията е отговорност

Кои са важите неща според Доника Ризова?

Семейството. Децата, които са нашето по-добро издание. Надеждата, мечтите, любопитството към света. И човек, с когото да гребете в една посока.

В професионален план за мен е важно да давам повече гласност на добрите примери и на смислените хора. Вярвам, че зрителите имат все по-високи изисквания към съдържанието, което им се предлага и все по-често ще подават на медиите теми и решения.

Какво да очакват зрителите от Медиите ON AIR от 21 септември?

Добрата новина, свързана с проекти на популярни личности. Да покажем какво стои зад лъскавата страна на славата. Какви са гражданските позиции на „звездите“, имат ли каузи, подкрепят ли благотворителни инициативи. Какъв е техният прочит на новините. И още по вълнуващи репортажи в рубриките PRESSключалката и Арбитраж.

Какво могат да открият българските зрители единствено в предаването?

Медиите ON AIR е единственото телевизионно предаване, посветено изцяло на комуникациите. В него говорят журналисти, PR специалисти, рекламисти, медийни анализатори, блогъри, университетски преподаватели и студенти. Дава пълна картина на медийната ситуация в страната, следи световните тенденции и представя добрите практики.